INLOGGEN
«»

Wolk

Ik zat op een prachtige wolk hier ver boven
De zon scheen hier zo mooi haast niet te geloven
Ik was als een blij en gelukkig kind
met aan mijn zij de allerliefste vriend
Nu is het donker in het gat onder de grond
En heel langzaam kruip ik uit het verdriet waarin ik me bevond

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-08-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Smile
Actief sinds: 30-08-2016Informatie bij het gedicht:

30-08-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wolk’ van Smile zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.