INLOGGEN
«»

Die mooie plek

Ik ging naar die mooie plek

waar wij samen wel eens waren

toen die mooie plek 

met mijn handen door je haren

die plek vind ik nu lelijk

hier sta ik in de kou

ik vond het toen zo mooi hier

maar dat kwam door jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

R. Marsman
Actief sinds: 01-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die mooie plek’ van R. Marsman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.