Het gevoel is niet te slijten.

Dreamer

Het gevoel is niet te slijten.

Ik zou willen dat ik je los kon laten.
Zojuist je met rust laten.
Mezelf niet teleurstellen.
Want praten zonder antwoord..

Het heeft geen zin.
Totaal geen beter weten in.
Het gevoel is niet te slijten.
Het zal voor eeuwig blijven.

En hoe graag ook,
wil ik je verbannen uit mijn leven.
Wil ik je niet meer herinneren,
maar in mijn hoofd en in mijn hart..
zal je zweven.

Het gevoel is om te haten.
En zoeken naar antwoorden,
met onjuiste vragen.
Maar ik zal niet meer met je praten.

Want ik kan het niet.
Het spijt me zo,
maar ik wil het niet.
Mezelf weer pijn doen,
met het antwoord dat ik al jaren weet.

Het is geweest.
En het gevoel dat zal blijven,
en nooit slijten
Het is voorbij.. Voor mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dreamer (Actief sinds: 12-06-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het gevoel is niet te slijten.’ van Dreamer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.