INLOGGEN
«»

Wat heb je me aangedaan

Wat heb je me aangedaan.

Wat heb je me aangedaan.
Na jaren vrijgezel,
kan ik nog niet verder.
Al zeg ik van wel.

Mijn hart klopt voor geen ander,
maar laat ik er ook niemand in.
ik ben vervloekt,
en het heeft ook geen zin.

Hoe graag ook,
staat mijn hart te schreeuwen..
om liefde.

Ik kan het niet.
En vraag mezelf af..
Wat heb je me aangedaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dreamer
Actief sinds: 12-06-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat heb je me aangedaan’ van Dreamer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.