INLOGGEN
«»

het gram dat ik ooit nam

ik heb gegeven
tot de onzen
minder wogen
dan het gram
dat ik ooit nam

het was gedogen
te mogen lopen
op de lijnen die jij
in gedachten had
ik balanceerde wat

nee nu geen hand
ik breek de blikken
in je ogen want
je woorden zeggen koud
ik heb je nooit gemogen

geen samenspel
jij redt je wel uit onze
vroege eenzaamheid
er was iets zachts in je maar
dat kreeg nooit gelegenheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het gram dat ik ooit nam’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.