A Man In A Thousand

AngelRose

You are fantastic,
A man in a thousand.
Exciting, Romantic
When I look at you,
I feel great
"my head is getting light"
My heart speeds up.
Every step you take.
Every word you say.
It turns me on.
It drives me crazy.
You are great.
You are full of Love:
Love destined for me!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

AngelRose (Actief sinds: 21-03-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘A Man In A Thousand ’ van AngelRose zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.