INLOGGEN
«»

Mad love

Burry my blood,
burry my sorrow.
You cant heal,
cause there's no tomorrow.
Cover my lonely body which is covering my pain.
And remember it was my love for you,
that drived me insane.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Valerie De Cock
Actief sinds: 12-07-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mad love ’ van Valerie De Cock zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.