INLOGGEN
«»

Warn out

Once in a while in the dark
that f*ckin' karma bites us likes a shark
almost it seems we aren't allowed
or permitted

to live our lives as we choose
feel's like a warn out blues
we're chasing ourselves it seems
under endless strokes of moonbeams.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Warn out’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.