INLOGGEN
«»

It goes so much better with a smile

It goes so much better with a smile;
every day for a while.
Be careful and try a little bit more
day by day. It is your impression
that utterly stay. It is a pretty laugh
who invites the interest of an other
one's joy. Make it happen and
finally enjoy.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver : Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘It goes so much better with a smile’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.