INLOGGEN
«»

One Day

Darkness all around
Losing every ground
Loneliness is my friend
Suicide is the end

Silence all around
Losing every pound
Loneliness still my friend
Starvation is the end

Will I ever find my way?
Will I get through this day?
Everything seems so hard
I can’t move forward

Darkness in my head
Physical pain instead
My feelings bleed away
This is the price I pay

Why can’t I just be fine?
Why can’t love be mine?
Why does no one care?
Destruction is my prayer

One day I’ll find my way
One day I’ll want to stay
One day I’ll be fine
One day my life will be
My very own design

One day…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Simone Zagtenberg
Actief sinds: 15-11-2014Informatie bij het gedicht:

Vrijdag 14-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘One Day’ van Simone Zagtenberg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.