Shooting star

Sabine Van Beek

I look up to the sky
Try to see
Do you climb down?
Watch with me?

There isn't a shooting star
To grant my wish, to make it true
Just once visit where you are
'Cause the world's not the same without you

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sabine Van Beek (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Geschreven op een avond toen ik op de kamer van mijn dochter door het venster keek...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Shooting star’ van Sabine Van Beek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.