INLOGGEN
«»

Senseless violence

 senseless violence again
 and everybody shout
 but only one hand
 is reaching out

 it was my hand
 I helped with the risk of my life
 had lots of hits on my face
 but the victim survive

 later I asked myself
 they all had eyes to see
 why only one person helped
 and that person was me

 now I still believe
 that if one heart still holds on
 then the hope to banish senseless violence
 is never really gone

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014Informatie bij het gedicht:

....zinloos geweld...ben er tussen gesprongen terwijl iedereen toekeek..waarom..help mekaar en stop zinloos geweld...daar geloof ik zelfs nu nog steeds in... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Senseless violence’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.