Failing bullier

Patros Fibros

 Award they give me,
 When I win the Olympics.
 Award they give me
 When I win the challenge.

 Every day I get a new award,
 When I come back to school.
 Every day I get a new award,
 When my bulliers are failing.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Houdt de moed erin

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Failing bullier’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.