Engelse liefdesgedichten (engelstalig)

Je vindt hier de mooiste engelse liefdesgedichten en engelse liefdes gedichtjes. Naast Nederlanstalige liefdesgedichten bieden we je nu ook een overzicht met gedichten over de liefde in het Engels.

Heb je zelf één of meerdere Engelstalige liefdesgedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!