INLOGGEN
«»

just because

just because i am not with you, does not mean i don't love you
just because you are not here, does not mean i don't miss you
just because we are not together, does not mean i don't long to be with you
just because i try to keep to myself, does not mean i don't just want to run in to your arms
just because my heart feels broken, does not mean i don't want you to unbreak it
just because it's hurting so much, only means we truly love

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anja Mulder
Actief sinds: 25-03-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘just because ’ van Anja Mulder zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.