Tijd

Sarasvati

Tijd heelt alle wonden
Bullshit
Het bloeden is dan wel gestopt
Maar de wonde blijft ontsteken
En zal nooit genezen
Tijd is geen genezer
Maar een tijdelijke verpleger

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sarasvati (Actief sinds: 17-06-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tijd’ van Sarasvati zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.