Glimlach

Nabila Bendriss

Haar glimlach
was een schuilplaats
Voor alle pijn en zorgen.
Deed ons dwalen van de werkelijkheid.
Ze gaf ons zoveel liefde
elke dag.
Haar mooie glimlach
Waarin haar eigen pijn
verborgen lag.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nabila Bendriss (Actief sinds: 03-05-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Glimlach ’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.