INLOGGEN
«»

winterpijn

Winterpijn
Winterpijn verwenst met hart en ziel.
Pijnen die langzaam in je leden binnensluipen.
Zomerzon gemist met hart en ziel.
Zomerbeelden die instant in je hartje kruipen.
Sneeuw , kou, handschoenen en druipende neuzen,
dat hoeft er niet te zijn.
Geef mij maar warmte, zon en schitteringen,
die gaan boven winterpijn.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘winterpijn’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.