Controle

WendyLotus

Hoi mijn lieve emotie
Ik wil graag als een boom zijn
Van veiligheid en zekerheden
naar vrijheid en onzekerheden
Daarop te vertrouwen dat het wel goed komt
Geen zorgen om wat komen gaat
Het komt altijd wel goed
Vertrouw op mijn eigen grenzen
luisterend naar mijn lichaam
laat de controle maar los en leef, geniet, vier het leven!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

WendyLotus (Actief sinds: 30-01-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Controle’ van WendyLotus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.