how do you know?

Bo Vanwalleghem

How do you know yourself when you don't know who you are. How do you know if someone else know you when you don't know yourself. How do you know if you trust someone when you don't trust yourself.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bo Vanwalleghem (Actief sinds: 24-01-2023)

Informatie bij het gedicht

Ik heb het geschreven toen ik heel onzeker was over alles, en niemand naar mij wou luisteren. Misschien moet je het zelf ook eens proberen, en als dat niet gaat kan je ook een liedje of in je dagboek schrijven. Doe waar jij je goed bij voelt!!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘how do you know?’ van Bo Vanwalleghem zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.