Huil niet

Hoanne

Huil niet

Huil niet
Als vergeten vergeten is
De herinnering verdampt
Onzekerheid zich meester maakt
Op momenten onverwacht

Huil niet meer
Als wat er was verdwenen is
Weggezakt in diepten
Onbereikbaar door de mist

Huil niet meer dan
Als vervlakking regel wordt
Een ander je moet helpen
Vervreemding de norm lijkt
En eenzaamheid je overkomt

Huil niet meer dan nodig is
Als tranen wellen achter ogen
Slikken helpt voor het moment
Maar je niet meer weet
Waarom je vergeten vergeten was

De wereld grijs is in de geest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Hoanne (Actief sinds: 20-03-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Huil niet’ van Hoanne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.