INLOGGEN
«»

Een man die nog bezwijkt?

Hoe verlekkerd zij dan kijkt als zij alleen maar
dénkt dat een man voor haar charmes bezwijkt...
Afscheid van haar jongere jaren heeft zij helaas
nooit genomen Krampachtig probeert zij nu
alsnog meer sexappeal te bekomen

Wél heeft zij eindelijk vrede met haar volledig
grijze haar... Rimpels in haar gelaat zijn ook
overvloedig daar Zij mag er echter zeer zeker
nog zijn! Leeftijdgenoten praten met verve over
hun bijna volwassen kleinkinderen.....

Nog altijd vat zij de clou niet!
Ikzelf voel wat medelijden met haar grote misser
Rijkdom die er toch ook bij haar zou kunnen zijn.

Dakoyri, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een man die nog bezwijkt?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.