Het masker van de glimlach

Melissa Tyssen-Raats

Voor het masker van de glimlach wordt een hoge prijs betaald.

Erachter verborgen ligt het hart van mijn gevoel waarin ik stuurloos ben afgedwaald.

De herinnering aan wie ik was vervaagt door het beeld van wie ik geworden ben met het verstrijken van de tijd.

Door te zijn wie ik niet ben de controle over de voortdurende innerlijke strijd helemaal kwijt.

In de deinende golven van emoties lijk ik soms volledig onder te moeten gaan.

De schaduw van het verleden nog zo tastbaar in iedere traan.

Wanneer het einde niet in zicht is, geen antwoorden op het waarom nabij.......

Kijk dan even door mijn masker heen en zeg; kom maar bij mij.

Laat me spreken zonder woorden in de stilte van de pijn.

Soms is het genoeg om samen in de eenzaamheid even niet meer alleen te hoeven zijn.





















Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Melissa Tyssen-Raats (Actief sinds: 19-05-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het masker van de glimlach’ van Melissa Tyssen-Raats zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.