De aanhouder wint?

Dakoyria

Je hebt me opnieuw gebeld: Ik weet toch hoe
het met jou is gesteld?
Morgen dat belastende, medische onderzoek...
Al tig keren verhaalde je daarvan en daarom ik
me wat ander gezelschap zoek!

Ik ga zelfs met iemand ontspannen een kleinigheid
eten Jouw jaloezie straalt nu
uit al je poriën...
Later zal ik je wel bellen hoe het gegaan is en sus
ik aldus mijn opspelende geweten!

Dakoyria, 2022.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De aanhouder wint?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.