INLOGGEN
«»

Vluchtelingen op straat slapen?

Bijna sliepen er vluchtelingen op straat... Gebrek aan
verdere plek Te elfder ure men toch voor een oplossing
gaat

Mijn eigen angst ruim van tevoren wat nu vrijwel stond
te gebeuren... Van veel schaamte vervuld zou ik willen
zeggen: Het spijt me wel zo erg maar ons hart was groot

maar wat minder ons geduld
Ook bij ons werd ons kleine land plotseling voor immense
problemen gesteld

Niemand treft specifieke schuld hieraan, behalve die
liever niet nader te noemen "Held"!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vluchtelingen op straat slapen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.