FLINK ERVAN LANGS !!!

Dichterbijblij

FLINK
ERVAN
LANGS !!!

TV-Superkok,
Gordon Ramsay,
stimuleert
jouw gloeiende
kans !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Letterlijk en figuurlijk !! Ughhh !!! Disgusting !!! Heerlijk om naar die top-acterende Engelsen te kijken !! Precies wat Nederlanders vaak niet in de verste verte kunnen !! Als 2 Engelsen "gewoon" met elkaar praten , daar kunnen Nederlandse acteurs meestal niet aan tippen, laat staan dat Engelsen gaan acteren !!! Het zijn geboren acteurs !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘FLINK ERVAN LANGS !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.