INLOGGEN
«»

Geen laag eelt op mijn ziel

Ik wil wel van alles van me af laten glijden,
wat ik dan zo moeilijk vind
Nog altijd heb ik geen laag eelt op mijn ziel,
ik denk en handel te vaak als een kind

dat zich van geen kwaad bewust is en de
mensheid zo heel vaak erg wreed
Wat heel even maar helpt is een stevig
weerwoord Geregeld dat ook dit ontbreekt.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geen laag eelt op mijn ziel’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.