Contactloos

Door: Astrid van Veen

Praten om t praten
Zonder gevoel
Opsommen van herinneringen
Is wat je doet
Verhalen vertellen
Zonder emotie
Een raadsel
Wat er echt speelt
Ik verlang naar meer
Naar echt contact
Langzaam verwijdering
Door wat voelt
Als geen contact


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Astrid van Veen (Actief sinds: 19-05-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Contactloos’ van Astrid van Veen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.