Wanneer ik aan mijn dierbare denk

Gaytrie Ramadhin

Wanneer ik aan mijn dierbare denk
die reeds aan de terugreis is begonnen
Weet ik in mijn hart
dat zij niets anders dan blijdschap ervaart
Ondanks dat ik dat weet
lukt het mij niet
de tijd die wij samen hebben doorgebracht
los te laten
Zodat ik met vrede achterblijf en
de ziel van mijn dierbare
de rust krijgt die zij verdient
Om de reis voort te zetten
naar een oord dat voor mij nog een mysterie blijft

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wanneer ik aan mijn dierbare denk’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.