Graag meerdere levens hebben!

Dakoyria

Ik zou dat wel zien zitten: na mijn dood nog meer
levens tot mijn beschikking...
Je kunt in een leven betrekkelijk weinig realiseren
nog Alles kost nu eenmaal tijd en energie
Zoveel hobbies geeft het dan toch?

Ik denk bijvoorbeeld aan muziek: zo graag had ik
kunnen spelen... Of prachtige keramiek kunnen
delen! Helaas, de mogelijkheden zijn nu eenmaal
beperkt Ik voel me wel gesterkt door anderen die
mijn potentiele kwaliteiten in de aanbieding hebben

Zo wordt het mogelijk toch nog wat, zoveel boeiends
alsnog op je pad.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Graag meerdere levens hebben!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.