Corona-mode?

Dakoyria

Mijn teennagels groeien flink de lucht in!
Mijn ene grote teen heeft een probleem
Een naar ingegroeide nagel, hulp is er
niet meteen

Het wachten is op de medisch pedicure,
voor zover die momenteel nog komt...
Ik strompel inmiddels heel pijnlijk, met
dit probleempje in het rond

Misschien helpt mij wel een stevige zomer
sandaal, met een geschikte sok daarin is
dat het helemaal! Nu nog een passend
corona-kapsel daarbij...

We zijn nu helemaal up-to-date, creeerden
een eigen mode, die gaat voor het moment
wel even mee.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Corona-mode?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.