Alles voor het eerst

Rumpie

Voor het eerst de maand december zonder jou ,
Geen presecco op tafel.
Samen geen pakjes kopen,
Geen kerstster voor in je kamer .
Weinig woorden maar voor mijn zo veel.





Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Rumpie (Actief sinds: 24-11-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alles voor het eerst ’ van Rumpie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.