Reden

Gertjan van der Kraan

Reden

Zoeken naar een reden
Waarom je wordt gemeden
En al zolang hebt geleden
Komt dit door je verleden
Of andere omstandigheden
Met een onbekende reden.
Maar God kijkt naar het heden
En niet naar je verleden
Als je oprecht hebt gebeden;
Ik weet dat Jezus heeft geleden
Maar ik wil nu Zijn Weg betreden
Wilt U mij met wit bekleden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Reden’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.