Sociale rollen

Anna De Cuyper

Sociale rollen

Rollen die als touwtjes in de knoop dreigen
Trekkend aan elke kant voelt de verstikking nabij

De enige hoop blijkt tijd...

Tijd om te overschouwen
Tijd om de snijdende rollen een zachte duw te geven
Tijd om te ontknopen...

Te ontknopen wat niet te ontknopen valt,
niet zolang de snokken van alle kanten komen

Niet zolang je trekt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anna De Cuyper (Actief sinds: 28-10-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sociale rollen’ van Anna De Cuyper zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.