INLOGGEN
«»

Een flinke tijd niet gezien...

Een flinke tijd heb ik haar inmiddels niet gezien
Zij babbelt momnteel de oren van mijn hoofd,
in een razend tempo Een zich al wat meldende
manie misschien?

Zij wordt door familie geholpen om een dreigende
opname te zien voorkomen...
Mijzelf mag zij slechts sporadisch zien, zou ik haar
een te slechte invloed doen toekomen?

Verlangen naar haar mengt zich al vlug met mede-
lijden Steeds weer dat gevecht moeten aangaan dat
zij heeft te strijden... Zij hoort hier ook niet! is het
algehele oordeel

Begrijpen doe ik dat enigszins wel, maar tegelijkertijd
volop schrikkend van dit zo keiharde vooroordeel.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een flinke tijd niet gezien...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.