INLOGGEN
«»

Waarom denk je

Waarom ga je er niet zelf voor
Als je iets wilt waar jij denkt
gelukkig van te worden
In plaats van het te vragen
aan een ander die het al heeft
En waarom denk je
Dat het jou gegeven zal worden en
Waarom denk je
dat je er niets voor zou hoeven te doen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waarom denk je’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.