INLOGGEN
«»

Toch ook van vrouwen houden?

Zij zegt dat zij fysiek uitsluitend van mannen houdt...
Aan een heuse vrijpartij heeft zij meermaals met
plezier deelgenomen Maar niettemin: emotioneel
meer op een vrouw gebouwd!

Op een dag toont zij me onvoorzien haar buik:
of ik de zachtheid er soms van voelen wil?
Die van mij is vast ook heel puik!
Onraad voor mij dat ik op kilometers afstand ruik

Dan komt zij ook nog met haar lage vrouwelijke
regionen: een vetbult laat zich daar zien...
Wil ik die even voelen, dan kan zij van de schrik
bekomen?

Zo luid en duidelijk als ik kan zeg ik "nee!" en
uiteraard niet tegen haar als mens... Maar verder?
Nul komma nul interesse ondanks haar wens.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Toch ook van vrouwen houden?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.