INLOGGEN
«»

dromendief

dromendief

De lente is voorbij, de zomer is aan het komen.
De moment om van vakantie te gaan dromen.
De grootste dingen ontstaan in je gedachten,
denk daaraan je moet niet wachten.
Schrijf ze op want je moet weten,
morgen ben je ze misschien vergeten.
Fantasie is mij zo lief,
als dat van iemand niet mag ,
is dat een dromendief.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dromendief’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.