Ik word gecontroleerd!

Dakoyria

Ik word subtiel gecontroleerd: welke dag is het
vandaag? Vlot en adequaat geef ik antwoord
op die vraag
Ja, ik weet het, ik word toenemend traag
Nog altijd heb ik alle gebeurtenissen niet verwerkt

ik erken het verre van graag...
Een paar fikse operaties heb ik ondergaan, die mag
men bij beoordeling zeker niet overslaan!
Organen haperen soms in hun functie, toch voel ik
me wel goed

Ik verzorg mezelf, de woning wordt gedaan en slaap
en eet naar wens...
Beweging is soms een heikele klus, contacten ken
ik voldoende Alleen die tuin, waarop naar het lijkt een
vloek rust.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik word gecontroleerd!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.