Samen de zondagavond doorbrengen

Dakoyria

Samen maken we veel biscuitjes soldaat, onderwijl
veel koffie slurpend die er als de spreekwoordelijke
koek ingaat Je verzucht dat je het hier altijd zo fijn
vindt: de inrichting, de complete atmosfeer

Je voelt je zo blij als een jong kind... Tussen het vele
gepraat door volgen de zingende oudjes op de t.v.
Een heuse contest, wie mag er naar de finale mee?
Verveling krijgt vanavond geen enkele kans

De zondag kent haar eigen glans
Kort erna 'taai je af' Er is weer het nodige geweest
dat ik van harte je gaf.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samen de zondagavond doorbrengen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.