INLOGGEN
«»

Tweelingziel

Lief,

Ik wil in de diepe meren
van jouw ogen verdrinken
ik wil in je dromen
stil naast je liggen en naar
je kijken

Ik wil je hand vasthouden
terwijl ik naast je lig
wil ,ik van je dromen
ik wil gewoon bij je zijn

Ik wil samen met jouw slapen
en tegelijk van je dromen
Ik wil zo graag, zo graag
samen dromen in jouw



EliseĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

6-9-2021. Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tweelingziel’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.