INLOGGEN
«»

Uiteindelijk je 'senang' voelen!

Voor een moment voel ik me niet zo 'senang'
In de weg staat een grote jongerengroep mij
Zij groeten echter joviaal en vragen een naam...
die van mij!

Vervolgens stellen ook zij zich kort voor, vermelden
vlot hun leeftijd en schatten ongevraagd de mijne
Helemaal fout, maar wel in het positieve hoor
Hun meegebrachte muziek dendert hard over 't plein

Ik vraag er belangstellend naar; het is waar, we
vinden elkaar fijn! Met een welgemeend 'nou doei'
scheiden zich weer onze wegen; om een babbeltje
zaten we bepaald niet verlegen...

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015Informatie bij het gedicht:

Soms krijg je terug wat je zelf uitstraalt... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Uiteindelijk je 'senang' voelen!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.