Het moet voor jou niet uitmaken

Gaytrie Ramadhin

Het moet voor jou niet uitmaken
Als iemand allerlei nonsens
over jou verkondigt
Als jij in jezelf gelooft
mag het jou absoluut niet raken
Omdat de gedachten van anderen
Niet een keuze hoort te zijn
wat jij naar je toe moet trekken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het moet voor jou niet uitmaken’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.