Mijn hart

Antje

Mijn hart

Stenen in mijn hart
die door hun gewicht
zorgen voor verdriet
Zwaarte in 't leven

Zachtheid van mijn ziel
die met de lichtheid
van een veer reinigt
Balsem voor mijn hart

Ruimte voor vreugde
Vuur van het leven
Mijn hart opent zich
als een klaproos
die zich koestert
in de zon
en haar teerheid
in volmaaktheid laat zien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Antje (Actief sinds: 23-06-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn hart’ van Antje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.