INLOGGEN
«»

Boven verwachting

Boven verwachting

Het is koud, warm, droog en geen water
Maar ook donker en het wordt steeds later
Voor het gevoel; een leven in de woestijn
Van diepe eenzaamheid, verdriet en pijn

Maar kijkt men niet teveel om zich heen
Want toen de zon nog helder scheen
Stond hij toch boven hen in de lucht
En dát is de richting van de toevlucht

We moeten het van boven verwachten
Ondanks vragen en donkere nachten
Echte hulp komt echt van boven
Maar we moeten het wel geloven


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Boven verwachting’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.