Mag ik bij je slapen?.

Dakoyria

Langs haar neus weg informeert zij voorzichtig
of ze bij me slapen mag? Ik heb een groot bed
en daarna graag een ontbijtje waarin ik vlot
voorzag?

Het strookte nou bepaald niet met mijn plannen
voor haar..... Ik ben immers maar de buurvrouw
en zij vergat, zo verwaarloosd, dat het liefste
maar

Zij zegt me, zij houdt wel zoveel van mij;
maar eerst komen dan haar cavia's
Ik glimlach daarbij Zij is een groot kind maar
tegelijk ook sensueel

Ik geef naar ik kan maar houd tegelijk afstand
Een ongewenste situatie is maar al te gauw
daar en bederft dan zo heel veel!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mag ik bij je slapen?.’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.