INLOGGEN
«»

Te ouderwets

Ze zei tegen mij
dat ze mij wel
zag zitten

het overviel me
toch wel een
beetje want zo'n

moderne gast
ben ik eigenlijk
niet en ik heb

tijd nodig om
te wennen en
iemand te leren

kennen voordat ik
zomaar iemand zie
zitten om te pitten

het viel niet in
goede aarde want
ze vertelde dat ze

een eendagsvlieg
was die het leven
neemt zoals het komt

toen bedacht ik dat
ik misschien te
ouderwets was.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Te ouderwets’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.