INLOGGEN
«»

Klus na waterschade bijna geklaard

Eindelijk zijn de stukken vloerbedekking gelegd
Een troep van tevoren..... ja, echt!
Het hield het midden tussen de rommel op
vakantie en een verhuizing

Ik die nu kijk en bewonder en meteen daarop
uit mijn plaat ging
Nog even wat afwerkingszaken en het is klaar!
Vanaf begin juli vorig jaar de gevolen van de

waterschade daar
Nog steeds in veel een puinhoop maar dan meer
van een opbouwende soort Even nog een doek
erover en dan neerzetten en leggen waar 't hoort.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Klus na waterschade bijna geklaard’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.