INLOGGEN
«»

De bijna vergeten alledaagse dingen

Bij die dagelijkse coronastrijd kan ik per saldo
enige wensen kwijt:
De boekenwinkel -zeer coulant- helpt me bij de
balie aan wat balpennen, en bij de blocnotes
beland, zeer naar mijn zijn.

Heerlijk hoor, weer enige adem- en concrete
ruimte al blijven we voorzichtig, houden afstand
met een afdoend kapje over neus, mond en kin
We gebruiken gewoon ons aanwezige verstand

Bijna waren we vergeten hoe het toch was, die
kleine alledaagse dingen en op stap gewapend
met een flinke boodschappentas.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De bijna vergeten alledaagse dingen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.