INLOGGEN
«»

keuzes

Keuzes

Het leven lijkt soms een barre tocht
Met tegenwind en harde regen
Je loopt wel door en trotseert het al
Op modderige wegen

De wind die waait door heel je brein
Je weet niet meer hoe en wat
Het loeit, het zingt en het kraakt
Je bent de weg kwijt op je pad

Maar eens dan gaat de wind toch liggen
Gedachten dwarrelen als bladeren neer
Het wordt opeens heel stil van binnen
Je hoort het bonken van je hart nu weer

Je hart vertelt je wat je wil
Je brein vertelt je hoe
Een plan is aan het groeien
Je pad wijst je waar naar toe.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Babs Boom
Actief sinds: 15-02-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘keuzes’ van Babs Boom zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.